You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Teambuilding en Bedrijfsevenementen

Teambuilding Evenementen

Teambuilding & Corporate Events

Teambuilding draait allemaal om uw personeel of klanten samen te laten werken naar een gezamenlijk doel. Voor succesvol zeilen is samenwerking en goede communicatie benodigd, beide essentiële instrumenten in elk succesvol bedrijf.

1-Daagse Zeilpakket

vanaf £95* per persoon + BTW

*Gebaseerd op 10 gasten, deelend met twee Sunsail bemanning (Alleen maandag tot vrijdag)

2-Daagse Zeilpakket

vanaf £285* per persoon + BTW

*Gebaseerd op 10 gasten, deelend met twee Sunsail bemanning (Alleen maandag tot vrijdag)

Meer informatie Teambuilding

Bedrijfsevenementen

Sunsail Corporate & Hospitality Events

Sunsail maakt en levert bedrijfs- zeilevenementen voor meer dan 25 jaar. Ons toegewijde en ervaren team weet hoe te werken met bedrijven om het beste evenement op maat te maken naar uw eigen wensen. Van 10 tot 400 personen, stel uw eigen evenement samen of neem deel aan een bestaand evenement, zoals bijvoorbeeld de Cowes Week. Bekijk onderstaand een aantal van onze programma's:

Meer info bedrijfsevenementen

Portsmouth Harbour Yacht Club

Combineer het zeilen met een vergadering of zelfs een bruiloft, de PHYC is de perfecte locatie aan het water met uitstekende faciltieiten.

Meer informatie over PHYC

Neem Contact met ons op

We zijn hier om te helpen! Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of via het online formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer: 0031 (0)10.411.54.54
E-mail: info@sunsail.nl
Online: Neem contact op

Onze Boten

Sunsail boats

Onze identieke vloot van ultieme racejachten de Beneteau First 40 is de grootste identieke zeilvloot ter wereld. Gebouwd naar onze wensen en onderhouden volgens de hoogste normen, zorgen ze ervoor dat in een concurrerende situatie er geen oneerlijke voordelen zijn.

Onze F40's zijn geschikt tot 12 personen of 8 personen 's nachts en ze kunnen worden gehuurd met of zonder schipper, als u de relevante ervaring heeft.

Meer informatie over onze boten

Veelgestelde Vragen

Heb ik zeilervaring nodig?

U heeft geen enkele zeilervaring nodig om deel te nemen, we kunnen een professionele schipper bieden die u begeleidt om het beste uit het zeilevenement te halen.

Moet ik deelnemen aan een bestaand evenement?

U kunt deelnemen aan een bestaand zeilevenement, of onze Account Managers kunnen u helpen met het maken van uw eigen evenement, afgestemd op de grootte van uw team en uw budget.

Kan ik een bedrijfsevenement combineren met activiteiten aan land?

Ja, onze faciliteiten aan wal bij de Portsmouth Harbour Yacht Club (PHYC) zijn te huur en biedt plaats aan groepen van elke omvang.

Hoeveel personen kunnen er op een boot?

Onze F40 jachten zijn uitgerust om te varen met een maximum van 12 personen, inclusief u zelf, of onze ingehuurde schipper en eerste stuurman. Als u een evenement heeft met overnachting dan is het maximum 8 personen, inclusief schipper en eerste stuurman.