You appear to be visiting from UNITED STATES. Please visit our US website for our USD prices and US terms and conditions.

Controleer beschikbaarheid

 
 

Zelfstandig Zeilen in Noord-Amerika

Onze Zeilvakanties hebben alles te bieden. Van zichtnavigatie in de kalme heldere turqoise wateren van de Caribische zee tot de uitdaging van de combinatie tussen zichtnavigatie en zeilen over het het open water in het Middelandse Zeegied tot de prachtige exotische wateren in Azië en de Stille Zuidzee.

U kunt zelfs de thuiswateren van Sunsail bevaren tijdens een zeilvakantie in Port Solent in Zuid-Engeland. Sunsail biedt meer zeilvakantiebestemmingen aan dan welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat waar u ook heen wilt, met wie u ook op weg wilt en welk ervaringsniveau u ook heeft Sunsail de perfecte zeilvakantie voor u heeft.

 

Een zelfstandige zeilvakantie in Noord-Amerika biedt een unieke kans om een grote diversiteit te ervaren. Het spectaculaire landschap, de geschiedenis, kunst en heerlijk eten kan overal langs de kust gevonden worden en maakt een avontuurlijke zeilvakantie in Canada er eentje die niet snel vergeten wordt!

Het gebied rond Vancouver is gezegend met adembenemend ruige landschappen - u kunt hier genieten van een grote keuze aan activiteiten en avonturen, varierend van bergbeklimmen tot strandjutten, vissen, wandelen en ontspannen in de zon. Daarnaast kunt u hier prachtig wilde dieren aanschouwen. Ervaar zelf waarom deze regio een van de beste onontdekte zeilbestemmingen ter wereld is!

Javascript is required to view this map.